Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Απονομή Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης

Σήμερα η μεγάλη βραδιά της εγχώριας οπτικής επικοινωνίας
Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής γραφιστικής, του branding, του σχεδιασμού ψηφιακών μέσων και της εικονογράφησης, θα βρίσκονται σήμερα, Πέμπτη 14 Απριλίου στις 7:30 µ.µ.,για τη μεγάλη βραδιά της εγχώριας οπτικής επικοινωνίας στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών.

Η ελληνική σκηνή του σχεδιασµού της επικοινωνίας βιώνει µια περίοδο διεθνούς καταξίωσης, µε σχεδιαστές και δηµιουργικά γραφεία να παρουσιάζουν τις εργασίες τους σε διεθνή συνέδρια και φόρα, να συµµετέχουν σε εκθέσεις παγκόσµιας ακτινοβολίας και να βραβεύονται ανελλιπώς στους σηµαντικότερους διεθνείς διαγωνισµούς.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ), αποτελούν αναµφίβολα έναν από τους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτή την άνθηση την τελευταία δεκαπενταετία.

Συγκεντρώνοντας, αξιολογώντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα δείγµατα της εγχώριας οπτικής επικοινωνίας, τα ΕΒΓΕ θέτουν έτσι τα πρότυπα ποιότητας της αγοράς, αναδεικνύοντας συνεχώς νέα ταλέντα και παρέχοντας µια πλατφόρµα συνάντησης, αλληλεπίδρασης και καταγραφής των επαγγελµατιών του χώρου.

Τη βραδιά της οπτικής επικοινωνίας θα παρουσιάσει ο Γιώργος Χατζηπαύλου. Όπως κάθε χρόνο, το παρών θα δώσουν εκπρόσωποι από το χώρο των τεχνών, των επιχειρήσεων, αλλά και της πολιτικής.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης διοργανώνονται από το περιοδικό +DESIGN, και τελούν υπό την αιγίδα του Παγκοσµίου Συµβουλίου Design (Ico-D), και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης ebge.gr ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-9523617.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου